Home » Nieuws » blog

blog

Toch nog geen antwoord gekregen op je vraag? Misschien vind je hieronder wat je zoekt? Regelmatig schrijven we een artikel over vragen of bemerkingen die van mensen steeds terugkomen.

 

"Onderhandelen" over de prijs

"Onderhandelen" over de prijs, het blijft een eigenaardig gegeven...

Wat als je baas je plots op een dag vraagt om je 5% minder te betalen? Zou je dan nog even hard je best doen om top-resultaten neer te zetten? Zou je dan nog even gemotiveerd zijn?

De prijs die wij vragen is evenredig met de kwaliteit die we bieden. Een project tot een goed einde brengen, is steeds een bijzonder intensief project en vraagt bijzonder veel tijd en energie. Energie die wij er graag insteken. Met minder energie zouden wij de bouwheer nooit zo goed kunnen begeleiden en bijstaan en zou het resultaat ook niet goed zijn, voor ons toch niet...

Kwaliteit bieden op lange termijn, zal voor ons altijd hoofdprioriteit blijven. Voor het grootste deel van de mensen is de basis van de woning niet belangrijk en kijken ze enkel naar de afwerking.

Terwijl de basis van de woning gewoon wel het allerbelangrijkste is. Als hier iets mis gaat, blijf je je leven lang met problemen achter. Er moeten kwalitatieve materialen gebruikt worden, de manier van opbouwen moet correct zijn, de woning moet overal geïsoleerd zijn, er moet belang gehecht worden aan luchtdichting en ventilatie,... Dit zijn allemaal zaken die de meeste mensen niet zien en ook geen belang aan hechten.

Net daar ligt bij ons de prioriteit, bij de basis van de woning, die moet perfect zijn. Je woning zal veel duurzamer zijn en zijn waarde ook veel beter behouden. Een belangrijke tip om eens over na te denken.

Fijne dag,
Jef & Sofie
Econstruct Verheyen bvba

Lees meer »

Buitenschrijnwerker gezocht!

Ons team is op zoek naar versterking voor:
* de uitvoering van dakwerken
* plaatsing van houtskelet op de werf
 
Minimum 7 jaar relevante ervaring is absoluut een vereiste! Een positieve mindset en een sterke drive om mooie resultaten te bereiken in team is eveneens super belangrijk.
 
Dit jaar breidt ons team uit met maar 1 buiten-schrijnwerker. Dus grijp je kans en bel Sofie: 0496 45 21 22 of stuur ons een mailtje met je gegevens naar info@econstructverheyen.be en we contacteren je om eens samen te zitten.
 
Positieve groeten,
Sofie
Lees meer »

Kostprijs van een offerte

Soms krijgen we wel eens te horen dat ons voorstel niet interessant is, gewoon te duur, vaak bij renovatie.


Ik heb daar verder over nagedacht en kom tot de volgende constatatie. We maken ons voorstel steeds zo uitgebreid mogelijk om achteraf bijkomende kosten te vermijden voor de klant.
We horen wel eens regelmatig dat niet alle partijen dit zo doen en achteraf bijkomende kosten aanrekenen, die vooraf wel voorzien hadden kunnen worden.


Dat leidt voor de klant enkel maar tot frustratie en dat willen we liever vermijden. We willen graag netjes eindigen en zorgen dat de klant tevreden kan zijn en dit binnen zijn budget valt.
Indien er toch meerwerken zijn, zaken die niet te voorzien waren vooraf, trachten we om dit tijdig en duidelijk te communiceren om misverstanden te vermijden.


Bouwen is een hectische periode en weegt vaak door voor het hele gezin. We doen ons uiterste best om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen en duidelijk te communiceren. Zorgen hierover kan je beter vermijden. We werken super hard, samen met ons team, om een mooi eindresultaat te bekomen.


Met alle complimenten die we de laatste weken in ontvangst mogen nemen, neem ik aan dat we sterk bezig zijn en zetten deze manier van werken graag zo verder, speciaal voor jullie.


Positieve groeten,
Sofie

Lees meer »

De kracht van een goede aannemer

De kracht van een goede aannemer wordt vaak onderschat

Mensen die gaan bouwen of verbouwen kiezen vaak zelf verschillende partijen uit om verschillende werken uit te voeren. Deze keuze is zeker te begrijpen, maar een aantal minder aangename punten worden toch vaak vergeten hebben we gemerkt.

Wanneer je gaat bouwen of verbouwen is het steeds interessant dat de werken aansluitend elkaar opvolgen. Wanneer verschillende aannemers elkaar en elkaars manier van werken kennen, zullen de werken veel makkelijker en sneller verlopen. De verschillende aannemers nemen sneller contact op met elkaar en jij kan verder gaan met je dagelijkse routine.

Want wellicht heb je een druk leven met je gezin, hobby's, werk,... Wanneer de werken aan je woning dan lang aanslepen, zal dit een serieuze druk leggen op je leven, met als gevolg zeurende kinderen, je slecht voelen,...

Daarom is het zeker het overwegen waard om één partij aan te stellen om de volledige woning af te werken of bijvoorbeeld om de ruwbouw van de woning volledig te regelen, zodat de woning snel terug dicht staat, wat zeker bij renovatie een niet te vergeten punt is.

Heb je hier vragen over, aarzel dan niet ons te contacteren. Vragen staat vrij!

Lees meer »

Wat kost mijn bouwproject?

Mensen vragen ons regelmatig: "wat gaat mijn project kosten?"

Onmiddellijk kunnen wij daar spijtig genoeg geen antwoord op geven. Alles hangt af van de soort opbouw en de afwerking die je kiest. Ga je voor een basis-opbouw volgens de minimum-normen of kijk je ook naar de toekomst en kies je eerder voor een BEN-woning (bijna energie neutraal).

Voor ons is het belangrijk dat we een voorstel op maat uitwerken maar jij je goed bij voelt én je nog jaren zorgeloos kan genieten van jouw woning, waar voor je geld dus.

Dat is nu de reden waarom we niet onmiddellijk een pasklaar antwoord kunnen geven op wat je bouwproject gaat kosten. Maar geduld wordt beloond... Na onze eerste afspraak werken we een voorstel voor je uit waarbij je meteen ziet wat er wel en niet inbegrepen is, ideaal toch?

Lees meer »